Lektioner & Kurser

Då vi någon gång i våra liv tagit beslutet att vi anser oss ha rätten att rida på hästen gäller det att vi tar ansvar och gör det på ett så för hästen rättvist sätt som möjligt!
Det viktigaste är att vi försöker utvecklas och lära oss! Och i vår utveckling är vår vän hästen den i särklass bästa läromästaren! 

Som instruktör vill jag se mig själv som en vägledare för ryttaren att förstå sin egen kropp och medvetandegöra beteenden, samt få större förståelse för hästens rörelser och hur ryttaren kan påverka dessa med så små hjälpor som möjligt. Med hjälp av Alexanderteknik och bildspråk ge ryttaren känsla och verktyg för att fortsätta sin resa ihop med hästen. O allt detta ska givetvis lekas och exprimenteras fram med ett leende för att ta bort riskerna för onödiga spänningar! Prestigelös ridning enbart för sin egen upplevelses skull!

Jag vill även öka förståelsen för hästen och dess natur så att relationen häst-människa blir så harmonisk som möjligt och minimera risker som kan komma/kommer att komma i våran o våran hästs väg.

 

Jag håller ridlektioner och markarbetes-/hästhanterings-/problemlösningslektioner.

Disciplin, ras, ålder och nivå spelar ingen roll.

 

På Limmerhult har jag tillgång till en fin belyst paddock samt ovalbana i anslutning.

 

Har du ingen egen häst eller har inte möjlighet att ta med den så kan du hyra häst av mig. Bógatýr, Góla och Kello (töltar ej) finns till förfogande.

 

Om intresse finns kan jag hålla kurser inom olika ämnen/teman eller så är det välkommet att komma med egna önskemål. Jag har gjort några förslag på kurser som jag lagt in i menyn till vänster: Ledarskap, Inför inridning och rida in/rida unghäst. Är ni ett gäng som anmäler er så kan vi lägga upp kursen på de datum/tider som passar er. 

 

All ridning sker på egen risk, hjälm är obligatoriskt! Egen hjälm tas helst med, finns fåtalet lånehjälmar i lite varierande strl. Säkerhetsväst är frivilligt och medtages på egen hand. 

 

PRISER och ERBJUDANDEN

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.06 | 21:22
Inför inridning har mottagit 3
03.03 | 18:45
Ridhästar har mottagit 1
12.09 | 00:56
Lektioner & Kurser har mottagit 1
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS